Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Step Forward Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Curs inspector resurse umane

Cursul este unul de calificare, acreditat CNFPA, care va ofere posibilitatea de a opera in cartile de munca sau de a ectiva in departamentul de resurse umane al unei companii. Certificatele eliberate sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale si agreat de ITM Satu Mare.

CURS CALCULATOR - ECDL
Cursul este structurat pe programa ECDL. Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL) este recunoscut in peste 148 de tari si este echivalentul certificatului Cambridge sau Teofl pentru limba engleza. Puteti sa participati la curs si apoi la examenele pentru obtinerea ECDL sau daca aveti deja cunostintele necesare sa sustineti direct examenul pentru obtinerea permisului.

CURS CONTABILITATE

Cursul se adreseaza celor care doresc sa dobandeasca noi cunostinte in domeniul contabilitatii.

CURS MANAGER DE PROIECT

Cursul se adreseaza celor care doresc sa acceseze fonduri europene. Noua legislatie prevede ca managerul de proiect sa aiba fie experienta in managementul de proiecte, fie sa obtina aceasta certificare inainte de derularea proiectului.

CURS FORMATOR (TRAINER)

De la 1 ianuarie 2010 toti cei care activeaza in domeniul formarii de adulti trebuie sa posede obligatoriu certificatul de formator, dobandit in urma acestui curs.

CURSURI LIMBI STRAINE: engleza, franceza, spaniola, italiana, germana.

SUNTEM CENTRU ACREDITAT ECDL SI LCCI.
Din Gura in Gura